PROIZVODI PREMA PODRUČJU PRIMJENE

Ekotoksikološki testirani, biorazgradivi proizvodi za dezinfekciju i čišćenje sigurni su za primjenu.
Ne sadrže alkohol, aktivni klor, otrovne ili opasne tvari.

PRIMJENA

Naši proizvodi po svom su sastavu izvorne aktivirane ionske otopine dobivene bez štetnih kemijskih tvari. Djeluju i do 300 puta jače u odnosu na uobičajena sredstva te je njihovom uporabom higijenski učinak zajamčen.

Koriste se bez ispiranja i bez zaštitne opreme, zamjenjuju postojeće agresivne kemikalije za higijenu, a isplativost njihovog korištenja vidljiva je u kratkom vremenu.

Primjena proizvoda neograničena je na svim područjima uključujući: medicinu, veterinu, prehrambenu industriju, dezinfekciju pitke, bazenske, tehnološke i otpadne vode, tretman vode tijekom cijelog ciklusa uzgoja životinja na farmama, prevenciju i tretiranje raznih oboljenja,
higijenu radnika, opreme, vozila i objekata.

Dezinfekcijsko djelovanje GENOX-a i GENOLL-a ostvaruje se fizičkim ‘’napadom’’ i razaranjem vitalnih staničnih dijelova mikroorganizama pa stoga do danas ne postoji pojava rezistencije. To korisniku pruža sigurnost da će GENOX i GENOLL djelovati svaki put jednako i s punim
učinkom.

Učinkovitost proizvoda dokazana je brojnim međunarodnim ispitivanjima u brojnim znanstvenim institucijama i laboratorijima u svijetu te također u svim za to odgovornim institucijama u Hrvatskoj.

GENOX

DEZINFEKCIJA BEZ ALKOHOLA, KLORA I ŠTETNIH TVARI. DJELUJE PROTIV KORONAVIRUSA!

GENOX dezinficijens koristi se za dezinfekciju svih površina, opreme, pribora, vode i zraka. Može se prskati po rukama, odjeći i koži cijeloga tijela. Nije otrovan, ne nagriza površine i nema štetno djelovanje na ljude, životinje i biljke. Nema posebnih mjera opreza. Potpuno učinkovito.

Učinkovito djeluje na: Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Legionella sp., Escherichia coli, MRSA, Klebsiella pneumoniae, Bacillus subtilis var niger, Candida albicans, Clostridium dicile, viruse, plijesni i biofilmi bezopasno rješenje za prevenciju zaraze koronavirusom!

GENOX AGRO

Pripravak čuva zdravlje i potiče rast biljaka. Koristi se kod tretiranja alata, pribora, opreme i ambalaže, u proizvodnji presadnica povrća i voća, sjemena. Koristi se kod tretiranja tla prije sjetve te nakon berbe, za tretiranje voća i povrća te se koristi u vinogradarstvu, voćarstvu, maslinarstvu, pčelarstvu te kod prerade grožđa i kod podrumarske djelatnosti. Jako je koristan kod uzgoja biljaka u staklenicima i plastenicima.
Također je vrlo koristan proizvod u stočarstvu te mesoprerađivačkoj, ribljoj i mljekarskoj industriji.

GENOX AQUAPOOL

Najjače dezinfekcijsko sredstvo ekoloških svojstava za dezinfekciju bazenske vode proizvedeno Aquagen tehnologijom. Oksidacijska svojstva ove visoko aktivne ionske otopine koja se odnose na uništavanje različitih vrsta mikroorganizama uzrokovana su stanjem otopine i sinergijom svih tvari unutar nje. Dobivamo otopinu s različitim dezinfekcijskim komponentama koje djeluju sinergički pri dezinfekciji bazenske vode. Oksidacijski kapacitet i jačina djelovanja na mikroorganizme kod GENOX-a jednake koncentracije aktivnog klora 300 puta su jači od hipoklorita (NaOCl) ili klora (Cl2). Kisik iz GENOX-a pomaže koži disati, obnavlja površinski sloj kože i pomaže zarašćivanju površinskih rana i oštećenja. Nudimo vam proizvod GENOX AQUAPOOL BABYSAFE namijenjen za dezinfekciju vode u dječjim bazenima, proizvod siguran i za najosjetljiviju dječju kožu.

GENOX AQUALIFE

Dezinficijens za dezinfekciju pitke vode na mjestu (izvorištu, vodospremnicima), bez uporabe klora, hipoklorita ili klor-dioksida koji su izuzetno opasni, puno slabijega djelovanja i skuplji. Za razliku od ostalih sredstava za dezinfekciju pitke vode razara biofilm na površinama cjevovoda zahvaljujući svojim aktivnim ionima i visokom ROP-u što mu omogućuje prodiranje kroz polisaharidne površinske slojeve biofilma do bakterijskih nakupina. Dezinficijens ima produljeni rezudualni učinak s kontroliranim količinama aktivnoga klora, što pruža mogućnosti praćenja dezinfekcije pitke vode prema Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće RH. Pravilnik po kojemu je učinak dezinfekcije ocijenjen prvenstveno prema rezidualu klora nakon dezinfekcije, iako je važnije praćenje postojanja, odnosno izostanka mikroorganizama kao točnije metode učinka dezinficijensa. Za razliku od derivata klora Genox ne stvara štetne klorne spojeve (trihalometane i ostale) koji su zaslužni za štetan učinak kloriranja pitke vode, što vodu dezinficiranu GENOX-om čini kvalitetnijom od vode dezinficirane klornim sredstvima. Njena zdravstvena ispravnost jednaka je prije i nakon dezinfekcije, GENOX ne opterećuje vodu štetnim tvarima voda nema okusa i mirisa i ukusna je za piće. GENOX u svom koncentriranom obliku nije otrovan ako se i popije, prolije ili predozira u vodovodnu mrežu, te se može dirati golim rukama i nije eksplozivan.

GENOLL I GENOLL S PJENOM

ČISTOĆA I HIGIJENA BEZ ALKOHOLA, KLORA I ŠTETNIH TVARI U DOMAĆINSTVU, MEDICINI I INDUSTRIJI.

GENOLL eko deterdžent izuzetno je učinkovit pri pranju i odmašćivanju površina, pribora i opreme u domaćinstvima, medicini i industriji.Lagani je koagulant te nakon nanošenja omogućava odvajanje masnoća od zaprljane površine. Smije se zagrijavati te se njime mogu odmašćivati topli i neohlađeni dijelovi i uređaji. Neotrovan je i ekološki siguran – smije dospijevati u sve vodotokove u svim koncentracijama.

GENOLL je deterdžent i odmašćivač za pranje i razgradnju masnoća te neutralizaciju teških metala i otrova.

GENOLL AGRO

Prirodni je deterdžent, potpuno neotrovan i 100% biorazgradiv. Vrlo je jaki odmaščivać što sam postupak odmašćivanja i pranja čini uspješnijim jer se uklanjanjem masnoća i prljavštine uklanja i biofilm te bakterijske naslage koje su veliki problem. Genoll Agro nije korozivan, ne nagriza površine, ujedno je i flokulant, tj. odiže masnoće s površine, a pri tome ne rastapa i ne rastvara materijale. Sadrži čiste tvari koje ne zagađuju okoliš, nisu štetne za biljni i životinjski svijet niti za čovjeka. Proizvod dolazi u dvije varijante – s pjenom i bez pjene, ovisno o želji i potrebi kupca. Također se koristi ako su biljke infestirane lisnom uši, štitastom uši ili bijelom mušicom u kupusnjačama.

GENOLL AGRO S PJENOM I BEZ PJENE

GENOLL AGRO dostupan je u varijacijama s pjenom i bez pjene.

GENOLL AQUAPOOL

Jedan od proizvoda Aquagen tehnologije koji se u kombinaciji sa Genox Aquapool dezinficijensom koristi za čišćenje i održavanje bazena, prostora oko bazena i bazenske opreme. Kako je primjeren za osjetljive površine i nije korozivan može se koristiti i kod bazena koji su presvučeni gumom. Primjenjuje se koncentriran za jača zaprljanja ili razrijeđen vodom 1:20 za strojno pranje. Potpuno je biorazgradiv i nema statka, a ukoliko se koristi varijanta GENOLL s pjenom, potrebno je isprati pjenu vodom. U ponudi je i program Aquapool BABYSAFE prikladan za dječje bazene, koji je dolazi u varijantama sa ili bez pjene. Nakon primjene Genolla površine je potrebno dezinficirati Genox Aquapool dezinficijensom.

GENOLL AQUALIFE

Aquagen tehnologija omogućuje proizvodnju GENOLL deterdženta bez klora i hipoklorita ili klor-dioksida koji su prvenstveno izuzetno opasni, puno slabijega djelovanja i skuplji. Vrlo je jaki odmaščivać što sam postupak pranja vodovodnih pogona, vodospremnika, cisterni čini uspješnijim jer se uklanjanjem masnoća i prljavštine uklanja i biofilm te bakterijske naslage koje su često veliki problem. Primjenjuje se koncentriran za jača zaprljanja ili razrjeđen vodom 1:20 za strojno pranje. Za razliku od hipoklorita, plinovitoga klora ili klor-dioksida Genoll ne stvara štetne klorne spojeve. Smije se zagrijavati ili se njime odmašćivati topli i neohlađeni dijelovi i uređaji. Dospijevanjem u otpadne vode neutralizira negativne kemijske nusprodukte koji su nastali prijašnjim tretmanima i popravlja izlazne parametre otpadnih voda: BPK, KPK, sadržaj različitih otrova, što je potvrđeno laboratorijskim ispitivanjima nakon primjene. Neotrovan je i ekološki siguran – smije dospijevati u sve vodotokove u svim koncentracijama.

KAMENKO

UKLANJA KAMENAC 100% ODSTRANJUJE TVRDOKORNE NASLAGE I SMANJUJE NAKUPLJANJE KAMENCA.

KAMENKO se u profesionalnoj uporabi primjenjuje za svakodnevna čišćenja površina, strojeva, aparata, opreme i pribora, kalupa i grijača od kamenca. U domaćinstvima se primjenjuje za uklanjanje kamenca sa sanitarnih površina, kućanskih aparata, inoxa te ostalih površina.

KAMENKO je primjenjiv na svim površinama bez opasnosti od oštećenja. Ostavlja površine čiste i smanjuje ponovno nakupljanje kamenca.

KAMENKO AGRO

U potpunosti prirodan proizvod za uklanjanje kamenca na svim poljima poljoprivredne proizvodnje. 100% je biorazgradiv i bez agresivnih kemikalija. Prikladan je za učestalu uporabu. Primjenjuje se za uklanjanje kamenca na svim površinama, radnim strojevima, alatima, opremi i priboru. Za uklanjanje naslaga
kamenca iz prskalica potrebno je Kamenko Agro propustiti kroz sve dijelove stroja i prskalice kao 10%-tnu otopinu.

ZUZEX

ČISTI STAKLO ODMAŠĆUJE I UKLANJA PRLJAVŠTINU. POVRŠINE OSTAVLJA ČISTIMA I SJAJNIMA.

ZUZEX se primjenjuje u domaćinstvima i u profesionalnoj uporabi za svakodnevna čišćenja staklenih i glatkih površina. ZUZEX je izuzetno je snažan odmašćivač koji ne sadrži alkholol, agresivne kemijske tvari,umjetna bojila niti mirise. Neotrovan je i potpuno ekološki.

ZUZEX za čišćenje staklenih i glatkih površina bez alkohola izuzetno je snažan odmašćivač te temeljito uklanja prljavštinu s površina ostavljajući ih čistim i sjajnim.